Querino tapas 3

Order & Verzendkosten

Orderbedrag
Minimum orderbedrag is € 25,00 (exclusief verzendkosten). Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.
 
Transportkosten
De transportkosten bedragen € 6,95 tot 10 kg. Boven de 10 kg wordt er € 13,25 in rekening gebracht.
 
Vanaf € 55,00 gratis levering. Dit geldt alleen voor particulieren bestellingen met een afleveradres in Nederland.

Querino antipasti

Betalen met:

     

Querino olijfolie

Retouren.
 
Het is niet mogelijk om de producten te retouneren tenzij er met de kwaliteit van het product wat aan de hand is. De producten die door u ontvangen zijn hebben een minimale THT (houdbaarheidsdatum) van 2 maanden. Over het algemeen is de THT 6 maanden. Tenzij het product met een andere THT termijn op de website is aangeboden.
 
Klachten
 
Heeft u een klacht? Om deze klacht zo snel mogelijk op te kunnen lossen, adviseren wij u om telefonisch contact met ons op te nemen via 088 2400 499 (lokaal tarief), of een e-mail te sturen naar ons via dit formulier.

Uiteraard is er ook de mogelijkheid om uw klacht schriftelijk in te dienen. Voor een snelle en correcte afhandeling van uw klacht, vragen wij u vriendelijk om de onderstaande gegevens te vermelden: uw ordernummer, uw naam, adres, woonplaats en uw klantnummer of bestelnummer.

U kunt uw klacht onder vermelding van de bovengenoemde gegevens opsturen naar:
Querino
T.a.v. Afdeling Klachten
Cannenburg 78
2135 CH Hoofddorp

Zodra uw klacht is ontvangen, sturen we u een ontvangstbevestiging. U ontvangt binnen 7 kalenderdagen na de ontvangstbevestiging telefonisch of via de e-mail een reactie.

Vindt u dat uw klacht niet naar behoren is behandeld, dan kunt u contact opnemen met de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl).
Hier vind u een overzicht van onze bedrijfsgegevens:
 
Querino (onderdeel van Ricca)
Cannenburg 78
2135 CH Hoofddorp
Nederland
 
Tel: 088 2400 499
 
KvK-nummer: 52743276
BTW nummer: NL132495958B01
 
IBAN: NL87ABNA0555671739
BIC: ABNANL2A
 
Wij zijn maandags tot en met zondags telefonische bereikbaar van 09:00 tot 19:00.
Via info@querino.nl zijn wij 24/7 bereikbaar. Ons streven is om u binnen 24 uur een reactie te geven.
Hier vind u onze levereringvoorwaarden in het kort.
 
Wij leveren uitsluitend bij vooruitbetaling of via rembours. Bedrijven kunnen na afspraak op rekening geleverd worden.
  
Particuliere bestellingen tot € 54,99 betalen verzendkosten. De verzendkosten bedraagt € 6,95 tot 10 kg (Post.NL) en u krijgt bij het versturen van uw pakket het trackingsnummer toegezonden. Bestellingen boven de € 55,00 worden gratis verstuurd. Er wordt op één adres in Nederland afgeleverd. Dit kan uw privéadres zijn maar ook het adres van u werk. Dat maakt voor ons niet uit.

Bedrijven en bestellingen die in het buitenland afgeleverd moeten worden betalen altijd verzendkosten. Deze verzendkosten zijn afhankelijk van locatie en het gewicht. Het verzenden gaat in overleg met de klant.

Heeft u uw bestelling ontvangen en er is er iets niet in orde dient u dit binnen 24 uur na ontvangst te melden. U kunt dit doen per e-mail naar info@querino.nl of bellen met 088 2400 499.

Het is niet mogelijk om de producten te retouneren tenzij er met de kwaliteit van het product wat aan de hand is. De producten die door u ontvangen, hebben een minimale THT (houdbaarheidsdatum) van 2 maanden. Over het algemeen is de THT 6 maanden. Tenzij het product met een andere termijn op de website is aangeboden.

Het is mogelijk om bij ons op verschillende manieren uw bestelling te betalen.
 
Wij bieden u de volgende manieren aan:

- U betaalt via IDEAL
- U kunt betalen via PayPal
- Cadeaubon van Querino Mediterrane Specialiteiten
- U kunt ook betalen d.m.v. een bankoverschrijving
- U besteld onder rembours. De extra kosten hiervoor bedraagt € 15,00.  
Wilt u een bestelling plaatsen en de bestelling bestaat uit 25 stuks of meer van één artikel dat brengen wij graag een offerte uit.
 
Wij kunnen u dan een aantrekkelijke korting aanbieden. U kunt hier een vrijblijvende offerte aanvragen.
 
Opvragen levertijd en eventuele korting

Gebruik het offerteaanvraagformulier om informatie op te vragen over de korting en levertijd voor grote bestellingen. Wij reageren zo snel mogelijk - uiterlijk de volgende werkdag - op de aanvraag.

Handig om te weten
 
  • Op zakelijke bestellingen (10 stuks of meer van hetzelfde artikel) vervalt het recht van retour.
  • We streven ernaar om alle artikelen in één keer af te leveren. Het kan echter voorkomen dat de bestelling in meerdere leveringen wordt bezorgd.
  • De artikelen uit een bulkbestelling worden op één adres afgeleverd. Het is niet mogelijk om een bulkbestelling apart in te laten pakken.
  • Wanneer de bestelling meerdere exemplaren van één artikel bevat, kunnen wij de levertijd niet garanderen. De aangegeven levertijd op de website geldt bij bestelling van 1 - 6 exemplaar. Vraag voor meer informatie over de levertijd vrijblijvend een offerte aan.
  • Wanneer de gewenste artikelen binnen een actie op de website vallen, wordt automatisch de meest gunstige korting verleend.
  • Aan de bovenstaande kortingsrichtlijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Voor reeds geplaatste bestellingen kan achteraf geen korting worden verwerkt.
Betalen op factuur

In de meeste gevallen bieden wij bedrijven de mogelijkheid tot betalen op factuur. Onze betalingstermijn is dan 14 dagen na factuurdatum.
 
In een aantal gevallen kunnen wij deze optie niet (direct) aanbieden. Dit kan voorkomen wanneer:
 
  • Er rekeningen openstaan waarvan de betalingstermijn is overschreden.
  • Het afleveradres niet bekend is in combinatie met het opgegeven KvK-nummer.
  • Wanneer het niet mogelijk is om op factuur te betalen, wordt dit altijd vermeld bij het plaatsen van de bestelling. Voor een bestelling die geplaatst wordt vooraf een creditcheck uitgevoerd. Het kredietlimiet wordt bepaald op basis van verschillende factoren, waaronder: de bestuursvorm, de financiële sterkte van de organisatie, de sector waarin de organisatie actief is, de omvang, het risico en het betaalgedrag.
Herinneringskosten 
 
  • 1ste herinnering € 0,00
  • 2de herinnering € 12,50
  • 3de herinnering € 25,00

Querino pasta

Querino olijven

Volg ons op Facebook

Adres gegevens

Querino Mediterrane Specialiteiten
Cannenburg 78             
2135 CH Hoofddorp

Contact gegevens

Tel: 088 2400 499
E-mail: info@querino.nl
 

Bank gegevens

IBAN: NL87ABNA0555671739
BIC: ABNANL2A 
 

Overige gegevens

KvK: 52743276